SYKSY SAAPUU KOTIIN

02.09.2019

Syksyn tullessa värimaailmamme muuttuu. Jotenkin syksyn ruskan sävyt valtaavat niin vaatekerraston kuin sohvan tyynynpäällisetkin. Ruskan värit rauhoittavat ja valmistavat meitä mustavalkoiseen talveen.

Sisustuslehdet ovat pullollaan uusia ajatuksia ja ideoita syksyn trendeihin ja värimaailmaan. Löydäpä sieltä sitten omasi. Väitetään, että selkeät, mustavalkoiset linjat ovat nyt jäämässä ja lämpimät värit valtaavat oleskelutilat. Toki aina on pelkistettyjen linjojen sisustajia, eivätkä trendit innosta kaikkia.

Kesästä luopuminen on toisille tuskaa, toiset taas huokaavat helpotuksesta. Vihdoinkin saa rauhoittua eikä tarvitse keskittyä kesän värimaailman ylläpitämiseen. Sisustamisesta kiinnostuneilla on tapana vaihtaa värimaailmaa vuodenaikojen mukaan. Toiset taas tykkäävät pitää samat värit ja sisustuksen linjat riippumatta vuodenajoista.

Oletko löytänyt oman tyylisi?

Oletko jo itse löytänyt oman tyylisi sisustaa? Tässä vinkkejä oman tyylin löytämiseksi:

  • valitse sisustuksen värimaailma läheltä omia värejäsi - esimerkiksi käytä samoja värejä kuin vaatteissasi
  • yhdistele vanhaa ja uutta - kaiken ei tarvitse olla uutta, nyt saa myös vanhat tavarat näkyä
  • käytä eri puulajeja hillitysti - pyri käyttämään maksimissaan kahta puulajia yhdessä tilassa, ettei kokonaisuudesta tule sekava
  • kokeile rohkeasti värejä - saatat innostua aivan uusista värivalinnoista, jotka piristävät myös harmaata syksyäsi.

Mikäli tarvitset apua oman sisustustyylisi löytämiseen tai muita vinkkejä sisustukseen, Taratilat auttaa sinua. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan aika!