BLOGIT JA JUTUT


Kun tulee fiilis, että on pakko kirjoittaa. 


Kun tuntuu, että olisi sanottavaa ja haluaa jakaa sen jonkun kanssa. 

Siitä blogini aikojen saatossa alkunsa. 

Kipinästä elämään, esimiestyöhön, yrittämiseen, asumiseen, asioiden oikein tekemisen jaloon taitoon sekä kirjoittamisen janoon. 

Tästä blogista löydät juttuja aiheesta kuin aiheesta - mikä milloinkin on tai tuntuu aiheelliselta kirjoittaa, niistä kirjoitan. Jokainen aihe liittyy elämään - siihen suureen ja ihmeelliseen matkaan, jota kuljemme joka päivä - välillä tietäen suuntamme, välillä taas etsiessämme uutta suuntaa. 

Istu alas ja tutustu blogieni sisältöön - lukemisen iloa! 

Mikäli tarvitset yritykseesi blogin tai esim. lehtijutun/sponssijutun kirjoittajaa: 

Ota yhteyttä!

 


Lue alla olevasta linkistä löydät

Kotiin ja asumiseen liittyvät blogini, jotka on julkaistu Ilkka-Pohjalaisessa ja ovat luettavissa myös Ilkka-Pohjalaisen Pointti.fi-sivustolla: 

https://pointti.fi/tag/tarja-rannon-blogit/

Muita juttujani löydät mm. näistä linkeistä:

https://pointti.fi/teema/esimieskoulutus-verkossa/

https://pointti.fi/teema/sisailmaoireilu/

https://pointti.fi/teema/talo-huutokaupasta/

https://pointti.fi/teema/nainen-autokaupassa/

https://pointti.fi/teema/maatilayrittaja/

https://pointti.fi/teema/poliisin-vaaka-auto/

https://pointti.fi/teema/hitusen-enemman-henkilostojohtajaa/


Kurkkaa myös allaolevat blogit:

Hiljaisina hetkinä - joita elämässämme on nyt tänä vuonna ollut normaalia enemmän - ruutuaikamme on lisääntynyt entisestään. Ruutuaikaa pystyy seuraamaan omalla kännykällään ja se onkin mielenkiintoista raporttia. Minuutteja ja tunteja kertyy yllättävän nopeasti.

Tämä pimeä vuodenaika ei ota innostaakseen. Miten sitä voisi piristää itseään ja yrittää unohtaa kaamoksen? Joulu on kohta ovella ja meidän tulisi rauhoittaa mielemme. Mutta jos mieli on jo valmiiksi rauhallinen, sillä koronahan on rauhoittanut mielemme ja tekemisemme jo kuukausien ajan?

Syksyn tullessa värimaailmamme muuttuu. Jotenkin syksyn ruskan sävyt valtaavat niin vaatekerraston kuin sohvan tyynynpäällisetkin. Ruskan värit rauhoittavat ja valmistavat meitä mustavalkoiseen talveen.

Suomipomojen sosiaalisuus ei vedä vertoja kansainvälisille pomoille. Insinööripomojen ongelmana on hymyn puute ja katsekontakti. Verrattuna kansainvälisiin pomoihin, nämä piirteiden erot korostuvat. Mikä sitten on hyvää suomalaisessa pomossa?

Monesti mietitään, miten esimiehen pokka pitää ja pinna kestää. Esimiehenä oleminen on taitolaji, joka ei sovi kaikille.

Luemme päivittäin mielenkiintoisia tarinoita yrittäjyydestä ja yrityksistä. Osa tarinoista lähtee hyvin pienestä: ajatuksesta, visiosta, mielikuvituksesta, haaveesta ja toiveesta. Vuosien varrella se jalostuu ja kehkeytyy pikkuhiljaa tekemiseksi ja unelman toteuttamiseksi.

Uusivuosi on perinteisesti suomalaisten lupausten aikaa. Uudenvuoden tinoja valettaessa luvataan jotain - joku lupaa olla tupakatta, alkotta, suklaatta tai lähes syömättä, jollekin painonpudotus tai liikunnan lisäys ovat tärkeitä juttuja. Yksi lupaa rakastaa, toinen olla enää rakastamatta.

Mitä joulu nykyihmisille on? Onko se aineellisten asioiden haalimista - vai henkistä rauhallisen joulufiiliksen luomista?

Koti ja Isänmaa, sitä kuvaavat Suomen Itsenäisyyspäivänä poltettavat kaksi kynttilää.